Meniu
Cos cumparaturi

Lampi de lucru cu led si acumulator, lampi frontale

Telecomenzi: Phenom Model: 18614
Datorita acestei lampi de sticla cu aspect modern, multifunctional, nu mai trebuie sa lucrezi pe intuneric.LED-ul COB + SMD de mare putere lumineaza zona de lucru cu luminozitatea potrivita. LED-ul SMD de la capatul dispozitivului permite iluminarea in  spatii stramte greu accesibile, in timp ce LED..
25 Lei
Fara TVA:25 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18618
Versatila: dimensiuni mici si intensitate luminoasa mare. Tehnologia COB LED lumineaza doar zona de lucru dorita.Design inteligent: datorita carligului, suportului si atasamentului magnetic la 360°, poate fi fixat usor in orice locatie de lucru.Usor de transportat datorita greutatii reduse..
99 Lei
Fara TVA:99 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18627
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice;ASPECT RETRO pentru un plus de stil in atelier sau in garaj;CU ELEMENT MAGNETIC PENTRU FIXARE: Magnetul incorp..
76 Lei
Fara TVA:76 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18626
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; Lumineaza cu usurinta o intreaga camera, cu 150 de lumeni intensitate pentru lampa de lucru si 40 de lumeni pentru..
82 Lei
Fara TVA:82 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18619
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice, ajungand la o iluminare de 250 lumeni!MANER ERGONOMIC: Acoperirea anti-alunecare a manerului previne accidentele n..
43 Lei
Fara TVA:43 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18630
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; Lumineaza cu usurinta o intreaga camera!Este de 10 ori mai luminoasa decat lanternele cu bec cu incandescenta. Cel..
25 Lei
Fara TVA:25 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18646
FOARTE VERSATIL: Nelipsit din orice atelier, santier, sau chiar gospodarie. Tehnologia COB LED asigura iluminare puternica ~1000 lm  cu numai 16W, si o durata de viata a bateriei de pana la 6 ore, asigurand luminarea generoasa a spatiului de lucru;PRIZA USB de 5 V asigura alimentarea ..
259 Lei
Fara TVA:259 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18649
Noul produs de calitate al familiei de produse Phenom, care este de nelipsit din orice atelier, santier, sau gospodarie. COB LED-ul de mare putere (15 W ~1200 lm) lumineaza ore in sir, oferind o iluminare generoasa a spatiului de lucru. Priza USB de 5 V incorporata  asigura alimentarea ide..
144 Lei
Fara TVA:144 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18645
Noul produs de calitate al familiei de produse Phenom, care este de nelipsit din orice atelier, santier, sau chiar gospodarie. COB LED-ul de mare putere (5 W ~500 lm) lumineaza pana la 6 ore, oferind iluminarea generoasa a spatiului de lucru. Priza USB de 5 V incorporat  asigura alimentarea ideala p..
99 Lei
Fara TVA:99 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18648
REFLECTOR COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasiceFOARTE VERSATIL: Nelipsit din orice atelier, santier, sau chiar gospodarie. Asigura o iluminare putern..
373 Lei
Fara TVA:373 Lei
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)