Meniu
Cos cumparaturi

Lanterne de cap cu acumulator sau baterii

Telecomenzi: Phenom Model: 18628
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE: Banderola anti-alunecare ce poate fi spal..
25 Lei
Fara TVA:25 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18609
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata/cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; Cele patru becuri COB furnizeaza o intensitate luminoasa de 500 lm!CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE:&..
163 Lei
Fara TVA:163 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18603
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice;CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE: Banderola anti-alunecare ce poate fi spalata previne acci..
39 Lei
Fara TVA:39 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18607
LAMPA DE CAP, COB-LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice, pentru iluminarea permanenta si eficienta a locatiei de lucru; Aceasta lampa are o putere maxima de ilu..
76 Lei
Fara TVA:76 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18602
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice;CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE: Banderola cauciucata anti-alunecare previne accidentele s..
38 Lei
Fara TVA:38 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18616A
Cu aceasta lanterna ai garantia ca nu vei mai bajbai in intuneric.Banda de sustinere flexibila, cu lungime reglabila ofera o fixare confortabila.Datorita luminozitatii sale ridicate, ilumineaza perfect orice zona de lucru.Ideal pentru sport, drumetii, munca, fabrici, ateliere in jurul gospodariei.Po..
63 Lei
Fara TVA:63 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)