Meniu
Cos cumparaturi

Phenom

Telecomenzi: Phenom Model: 18628
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE: Banderola anti-alunecare ce poate fi spal..
25 Lei
Fara TVA:25 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18609
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata/cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; Cele patru becuri COB furnizeaza o intensitate luminoasa de 500 lm!CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE:&..
163 Lei
Fara TVA:163 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18603
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice;CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE: Banderola anti-alunecare ce poate fi spalata previne acci..
39 Lei
Fara TVA:39 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18607
LAMPA DE CAP, COB-LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice, pentru iluminarea permanenta si eficienta a locatiei de lucru; Aceasta lampa are o putere maxima de ilu..
76 Lei
Fara TVA:76 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18602
LAMPA DE CAP, COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice;CU BANDEROLA PENTRU PRINDERE PE FRUNTE: Banderola cauciucata anti-alunecare previne accidentele s..
38 Lei
Fara TVA:38 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18614
Datorita acestei lampi de sticla cu aspect modern, multifunctional, nu mai trebuie sa lucrezi pe intuneric.LED-ul COB + SMD de mare putere lumineaza zona de lucru cu luminozitatea potrivita. LED-ul SMD de la capatul dispozitivului permite iluminarea in  spatii stramte greu accesibile, in timp ce LED..
25 Lei
Fara TVA:25 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18618
Versatila: dimensiuni mici si intensitate luminoasa mare. Tehnologia COB LED lumineaza doar zona de lucru dorita.Design inteligent: datorita carligului, suportului si atasamentului magnetic la 360°, poate fi fixat usor in orice locatie de lucru.Usor de transportat datorita greutatii reduse..
99 Lei
Fara TVA:99 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18627
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice;ASPECT RETRO pentru un plus de stil in atelier sau in garaj;CU ELEMENT MAGNETIC PENTRU FIXARE: Magnetul incorp..
76 Lei
Fara TVA:76 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18626
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; Lumineaza cu usurinta o intreaga camera, cu 150 de lumeni intensitate pentru lampa de lucru si 40 de lumeni pentru..
82 Lei
Fara TVA:82 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18619
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice, ajungand la o iluminare de 250 lumeni!MANER ERGONOMIC: Acoperirea anti-alunecare a manerului previne accidentele n..
43 Lei
Fara TVA:43 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18630
LAMPA COB - LED DE MARE PUTERE: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice; Lumineaza cu usurinta o intreaga camera!Este de 10 ori mai luminoasa decat lanternele cu bec cu incandescenta. Cel..
25 Lei
Fara TVA:25 Lei
Telecomenzi: Phenom Model: 18616A
Cu aceasta lanterna ai garantia ca nu vei mai bajbai in intuneric.Banda de sustinere flexibila, cu lungime reglabila ofera o fixare confortabila.Datorita luminozitatii sale ridicate, ilumineaza perfect orice zona de lucru.Ideal pentru sport, drumetii, munca, fabrici, ateliere in jurul gospodariei.Po..
63 Lei
Fara TVA:63 Lei
Afisare 1 - 12 din 16 (2 pagini)