Meniu
Cos cumparaturi

Telecomenzi pentru aer conditionat

Model: Alizee
Telecomanda cu aspect original compatibila pentru aparat aer conditionat Alizee, Americool, Dinamic, Freewind,Hyundai, Hudston, Techno, Tornado .Daca doriti o telecomanda cu aspect original care sa va functioneze perfect pentru aerul conditi..
50 Lei
Fara TVA:50 Lei
Model: YKR-F/06
Telecomanda cu aspect original compatibila pentru aparat aer conditionat Daewo, Romstal .Daca doriti o telecomanda cu aspect original care sa va functioneze perfect pentru aerul conditionat Daewo, Romstal aceasta telecomanda este cea mai bun..
50 Lei
Fara TVA:50 Lei
Model: LT-01
Telecomanda cu aspect original compatibila pentru aparat aer conditionat Chigo si LDK. Telecomanda este echivalenta cu: ZH/LT-01, ZHF-LT-01, ZH/LW-10, ZHLW07, ZH/LW-01. Daca doriti o telecomanda cu aspect original care sa va functioneze perfect pentru aerul conditionat LDK, CHIGO, aceasta telecomand..
51 Lei
Fara TVA:51 Lei
Model: R51M/E
Telecomanda cu aspect original compatibila pentru aparat aer conditionat MIDEA, GORENJE, ROMSTAL, VISION TOUTCH .Daca doriti o telecomanda cu aspect original care sa va functioneze perfect pentru aerul conditionat MIDEA, GORENJE, ROMSTAL, ..
52 Lei
Fara TVA:52 Lei
Model: VORTEX VAI
Telecomanda cu aspect original compatibila pentru aparat aer conditionat VORTEX. .Daca doriti o telecomanda cu aspect original care sa va functioneze perfect pentru aerul conditionat Vortex Vai, aceasta telecomanda este cea mai buna alegere in ceea ce priveste pretul si calitatea produsului. Acestei..
52 Lei
Fara TVA:52 Lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)