Meniu
Cos cumparaturi

Telecomenzi Finlux pentru televizoare LED, 3D, LCD si plasma

De ce sa te multumesti cu o telecomanda universala Finlux cand poti alege varianta dedicata televizorului tau cu toate functiile si aspectul unei telecomenzi originale. In aceasta categorie veti gasi telecomenzi Finlux compatibile cu televizoarele LED/ LCD si Plasma Finlux. Telecomanda Smart TV Finlux, telecomanda led/LCD: RC4846, RC5116, RC5118 cu NetFlix, RC1910, RC4800,RC3902 si multe altele

Telecomenzi: Finlux Model: RC1910F
Telecomanda Finlux RC1910 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Finlux Model: RC3902F
Telecomanda Finlux RC3902 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
28 Lei
Fara TVA:28 Lei
Telecomenzi: Finlux Model: RC4800F
Telecomanda Finlux RC4800 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Finlux Model: RC4845F
Telecomanda Finlux RC4845 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Finlux Model: RC4875F
Telecomanda Finlux RC4875 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
28 Lei
Fara TVA:28 Lei
Telecomenzi: Finlux Model: RC5116F
Telecomanda Finlux RC5116 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
28 Lei
Fara TVA:28 Lei
Telecomenzi: Finlux Model: RC5117F
Telecomanda Finlux RC5117 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
29 Lei
Fara TVA:29 Lei
Telecomenzi: Finlux Model: RC5118F
Telecomanda Finlux RC5118 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Finlux, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu are..
28 Lei
Fara TVA:28 Lei
Model: RC43135
Telecomanda RC43135 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Sharp, nu are nevoie de coduri sau pro..
29 Lei
Fara TVA:29 Lei
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)