Meniu
Cos cumparaturi

Telecomenzi Hitachi pentru televizoare SmatTV LED, 3D, LCD si plasma

De ce sa te multumesti cu o telecomanda universala Hitachi cand poti alege varianta dedicata televizorului tau cu toate functiile si aspectul unei telecomenzi originale. In aceasta categorie veti gasi telecomenzi Hitachi compatibile cu televizoarele LED/ LCD si Plasma Finlux. Telecomanda Smart TV Hitachi, telecomanda led/LCD: RC4846, RC5116, RC5118 cu NetFlix, RC1910, RC4800,RC3902 si multe altele

Telecomenzi: Hitachi Model: RC49141
Telecomanda Hitachi RC49141 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Hitachi, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Hitachi, nu..
29 Lei
Fara TVA:29 Lei
Telecomenzi: Hitachi Model: RCA48105
Telecomanda Hitachi RCA48105 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Hitachi, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Finlux, nu..
29 Lei
Fara TVA:29 Lei
Telecomenzi: Hitachi Model: RC1910
Telecomanda Hitachi RC1910 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Hitachi, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Hitachi, nu ..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Hitachi Model: RC1912H
Telecomanda Hitachi RC1912 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Hitachi, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Hitachi, nu ..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Hitachi Model: RC4800HI
Telecomanda Hitachi RC4800 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Hitachi, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Hitachi, nu ..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Hitachi Model: RC5117hi
Telecomanda Hitachi RC5117 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Hitachi, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Hitachi, nu ..
29 Lei
Fara TVA:29 Lei
Telecomenzi: Hitachi Model: RC5118hi
Telecomanda Hitachi RC5118 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Hitachi, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Hitachi, nu ..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomanda originala Hitachi RC49141 Telecomanda originala Hitachi RC49141
Telecomanda Originala
Telecomenzi: Hitachi Model: RC49141_org
Telecomanda originala Hitachi RC49141, pentru televizoare SmartTV LED si LCD cu functie de Netflix. Telecomanda este produsa de Hitachisi este varianta originala, daca vrei sa te bucuri de calitatea unui produs original aceasta telecomanda produsa de Samsung este varianta ideala, telecomanda este id..
92 Lei
Fara TVA:92 Lei
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)