Meniu
Cos cumparaturi

Telecomenzi Telefunken pentru televizoare LED, 3D, LCD si plasma

De ce sa te multumesti cu o telecomanda universala Telefunken cand poti alege varianta dedicata televizorului tau cu toate functiile si aspectul unei telecomenzi originale. In aceasta categorie veti gasi telecomenzi Finlux compatibile cu televizoarele LED/ LCD si Plasma Finlux. Telecomanda Smart TV Telefunken, telecomanda led/LCD: RC4846, RC5116, RC5118 cu NetFlix, RC1910, RC4800,RC3902 si multe altele

Telecomenzi: Telefunken Model: RC1912TF
Telecomanda Telefunken RC1912 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Telefunken, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Telefu..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Telefunken Model: RC1910TF
Telecomanda Telefunken RC1910 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Telefunken, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Telefu..
26 Lei
Fara TVA:26 Lei
Telecomenzi: Telefunken Model: RC3902TF
Telecomanda Telefunken RC3902 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Telefunken, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Telefu..
28 Lei
Fara TVA:28 Lei
Telecomenzi: Telefunken Model: RC4800T
Telecomanda Telefunken RC4800 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Telefunken, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Telefu..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Telecomenzi: Telefunken Model: RC4875TF
Telecomanda Telefunken RC4875 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Telefunken, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Telefu..
28 Lei
Fara TVA:28 Lei
Telecomenzi: Telefunken Model: RC5117T
Telecomanda Telefunken RC5117 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Telefunken, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Telefu..
29 Lei
Fara TVA:29 Lei
Telecomenzi: Telefunken Model: RC5118T
Telecomanda Telefunken RC5118 cu aspect original de cea mai buna calitate, care inlocuieste cu succes varianta originala produsa de Telefunken, la un pret accesibil, care se potriveste perfect la televizorul dumneavoastra, are aceiasi forma, butoane si functii ca varianta originala produsa de Telefu..
27 Lei
Fara TVA:27 Lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)